top of page

Bel ons: 

Mail ons:

Volg onze activiteiten ook via facebook:

BOUWONDERNEMING WIM VAN TENDELOO BV, ERVAREN
VAKMANSCHAP IN WONINGBOUW

Woningbouw en renovatiewerken

Dankzij onze professionaliteit en service, bent u bij ons aan het juiste adres voor de realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector en werken steeds met de nieuwste technieken.

Wim Van Tendeloo bv zorgt voor een totaalpakket voor uw ruwbouw. Van grondwerken, funderingen en de betonnering van uw kelder tot al het binnen- en buitenmetselwerk. Verder leggen we ook waterleidingen, rioleringen en kabels voor de nutsvoorzieningen aan.

Specialisaties

U kunt ook een beroep doen op ons voor de realisatie van uw decoratief siermetselwerk, zoals het metsen van bogen, gewelven en overdekte terrassen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verlijmen van gevelsteen en snelbouwsteen. Hierbij maken we gebruik van een dunne laag lijmmortel, waarmee we de bakstenen aan elkaar lijmen. Zo zijn de voegen minder zichtbaar dan bij traditioneel metselwerk.

Duurzame materialen

Voor al onze bouwprojecten werken wij enkel met duurzame kwaliteitsmaterialen, met een bijzondere focus op het kwalitatief plaatsen van isolatie. Wij maken steeds gebruik van isolatietape en isolerende schuim voor een optimaal resultaat. Ecologisch bouwen is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een investering in uw eigen toekomst.

Graag meer informatie? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsofferte.

Wim Van Tendeloo bv is actief in de Kempen (ruime regio rond Grobbendonk, Zoersel, Nijlen, Herenthout).

bottom of page